Kerkenbosch 10-17
6546 BB Nijmegen
Tel.: 024-3771066
Fax: 024-3785216
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.orientplaza.com

Branche:

  • Oosters restaurant

Korting:

  • 10% korting op de gehele rekening

Uitzonderingen/bijzonderheden:

  • Maximaal 4 personen per pas
  • De korting is geldig van maandag t/m donderdag in restaurant JIRO, HONYUN en KYOTO m.u.v. de feestdagen

Omschrijving Orient Plaza:

  • Vier keukens, vier eetculturen en tal van smakelijke gerechten. Orient Plaza haalt het fijnste van de Aziatische keuken naar Nederland. Iedere Aziatische keuken kent zijn eigen streekgebonden eetgewoontes en bereidingswijzen, die onze chef-koks tot in de finesses beheersen. In een traditioneel exotische ambiance leert u de ware keukens van het verre Oosten kennen. Orient Plaza gaat nog een stap verder en biedt naast de restaurants ook een exclusieve locatie voor uw feest. In overleg verzorgen wij geheel op maat een feest naar uw persoonlijke smaak en wensen. Ook voor onze zakelijke klanten bieden wij u alle ruimte en faciliteiten om van uw zakelijke bijeenkomst een succes te maken. Simpel, Authentiek, Genieten. Thuis of op het werk genieten van onze gerechten? Bestel dan bij Orient Drive, de menukaart van Orient Drive bestaat uit een selectie van de populairste gerechten uit onze vier Aziatische restaurants. Een bestelling plaatsen gaat gemakkelijk via: www.orientdrive.nl

Omschrijving restaurants:

  • Restaurant Honyun heeft een uitgebreide menukaart met verschillende traditionele Chinese en Kantonese gerechten. Restaurant Honyun is geopend vanaf 12.00 uur zodat u ook plaats kunt nemen voor een lunch.
  • Restaurant Kyoto is een Japans á la carte restaurant. Hier kunt u plaatsnemen aan de bakplaat voor een prachtige kookshow, natuurlijk kunt u ook plaatsnemen aan een tafeltje óf in de tatami om helemaal in Japanse sferen te dineren.
  • Restaurant Jiro is een sushi en grill restaurant met een all-you-can-eat concept. Naast het bestellen van Sushi en andere kleine hapjes heeft u hier die mogelijkheid om eten te laten wokken of grillen.

Ga naar boven