Lage Markt 5d
6511 VK Nijmegen
Tel.: 024-7502750
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.superbob.nl
Klik voor de Superbob

Branche:

  • Chauffeursdiensten

Korting:

  • 10% korting op de ritprijs

Uitzonderingen/bijzonderheden:

  • Met de auto op stap en teveel gedronken? Wie toch zelf achter het stuur kruipt, neemt grote risico's voor zichzelf en anderen. Verstandiger is het openbaar vervoer of een taxi te nemen, maar het nadeel is dat de volgende dag de auto moet worden opgehaald. Het concept is simpel; na een telefoontje van de beschonken bezoeker rijdt Superbob op zijn opvouwbare brommer naar de klant. Daar gearriveerd gaat de brommer als een klein pakketje verpakt in een stofvrije zak in de achterbak van de auto. De klant neemt in zijn eigen auto plaats naast de bobchauffeur en wordt naar huis gereden. Op de plaats van bestemming stapt de chauffeur weer op zijn brommer en rijdt terug.
  • Een ludieke actie van Superbob
    Superbob denkt met NXP mee: op vertoning van de personeelskaart geeft Superbob 10% korting op de ritprijs! Op knalgele miniatuur brommertjes rijden de chauffeurs van Superbob rond het stadscentrum en ze brengen u graag naar huis in uw eigen auto tegen een taxitarief in een straal van 20-25 km van en naar Nijmegen.
  • Bob jij of bob ik?
    De verkeersveiligheidsorganisatie 3VO steunt het initiatief van Superbob. Volgens 3VO brengen dit soort regionale acties de Bobcampagne positief onder de aandacht van het publiek. De oprichters halen klanten op en brengen die binnen een straal van circa 25 kilometer van en naar Nijmegen naar de plaats van bestemming. Tarieven komen overeen met een taxitarief. Superbob is te boeken op alle dagen tijdens van 18.00 tot 4.00 uur. Superbob is te bereiken op telefoonnummer: 0900 SUPERBOB / 0900 78 73 72 6

Ga naar boven