Afdrukken
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Tel.: 024-6221718
Fax: 024-6222099
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.sauna-oase.nl
Wij zijn dan dagelijks geopend van 10.00 - 23.30 uur.

Sauna & Beauty Oase

Bij Sauna & Beauty Oase vinden we het belangrijk om onze passie te delen. Mensen laten ervaren hoeveel innerlijke rust de sauna kan geven. Ons streven is dat gasten zichzelf kunnen zijn.

Sauna

Tegenwoordig leven we ons leven in de hoogste versnelling, gedreven door de constante sociale druk om ervoor te zorgen dat we voldoen aan verwachtingen.

Dompel uzelf onder in het wellness complex van Sauna & Beauty Oase. Kom tot rust. Zweet de gifstoffen uit je lichaam en laad je batterijen weer op. Saunasessies zijn essentieel voor wellness. Kalmerend voor de luchtwegen en herstellend voor uw gezondheid. De perfecte manier om uit te rusten en tot jezelf te komen.

Behandelingen

Het is tijd om de innerlijke rust te vinden. Tijd om weer contact te maken met jezelf. Door de tijd te nemen voor jezelf ontspant het lichaam en de geest zo kun je je batterijen weer opladen. Met onze massages, lichaams- of gezichtsbehandeling is het onmogelijk om niet te ontspannen.

Alle behandelingen (voor het gezicht, de handen, voeten en het lichaam) zijn afgestemd op uw huidtype. U wordt heerlijk in de watten gelegd, dit is namelijk de basis voor een verzorgd uiterlijk.

Alle behandelingen zijn ook mogelijk zonder saunabezoek.

Kortingsafspraak