Energieweg 100
6541 CZ Nijmegen
Tel.: 024-3715226
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.ANACcarwash.com
 ANAC Tankstation (Nijmegen)

ANAC Tankstation en Carwash

Sinds midden jaren zestig is “de ANAC” een begrip in Nijmegen en omgeving. Begonnen als klein tankstation met autowerkplaats en in de tachtiger jaren uitgebreid met autowasstraat en wasboxen. Auto’s wassen is inmiddels de core-business van ANAC. Er wordt gebruik gemaakt van zachte textielsoorten en niet-agressieve shampoos, veilig voor uw auto én voor het milieu: ruim 80% van al het gebruikte water wordt gerecycled. Sinds 2012 is de aan de “ANAC”-rotonde de nieuwe hoofdvestiging van ANAC te vinden:tankstation met shop, bakery en hoofdkantoor van de ANAC-groep. En vanaf 2015 biedt ANAC met interieurreiniging een geheel nieuwe service.

ANAC Groep

De ANAC Groep bestaat inmiddels uit 10 wasstraten in Nederland, 2 tankstations, een (indoor) karting en paintball centrum in Nijmegen en een self storage in Arnhem. Hoewel de activiteiten niet in elkaars verlengde liggen is een grote overeenkomst: klantgerichte kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Kortingsafspraak:

  • U rekent bij ANAC Tankstation of bij ANAC Carwash af met de ANAC-card. U kunt met uw pas terecht bij één van de beide carwash-vestigingen in Nijmegen, maar ook bij een van de andere vestigingen in Nederland.
  • Iedere 2 weken wordt het verschuldigde bedrag geïncasseerd van uw bankrekening. Hiervan ontvangt u per e-mail een factuur.
  • Als u bij ANAC Carwash afrekent met uw ANACcard betaald u altijd het Waspas tarief.
  • U krijgt per liter brandstof € 0,015 korting op de pompprijs
  • Vraag een aanvraag/machtigingsformulier aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij dat het gaat om een pas voor de personeelsvereniging van NXP

Ga naar boven