Wassink Autogroep is dealer van de merken Citroën, Ford, Kia en Peugeot en is na de recente overname van Van Hunnik Autogroep en Citroën Motorhuis Nijmegen (voorheen Bulters) 13 vestigingen groot.

Wij zijn onder andere gevestigd in Nijmegen, Arnhem (Wassink Autogroep Arnhem Kia en Van Hunnik Arnhem Peugeot en Citroën), Boxmeer (Wassink Autogroep Boxmeer Kia) en Oss (Van Hunnik Autogroep Oss Peugeot en Citroën).

Wassink Autogroep biedt u diverse diensten aan zoals schadeherstel, verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing onder de naam Wassink Autolease.

Wassink Autogroep komt voort uit jarenlange bedrevenheid én vaardigheid in automobiliteit waarbij de mens centraal staat. Wij koppelen ons geloof in een betrokken en persoonlijke relatie met de klant aan onze kennis, kunde en ontwikkeling. Wij zetten in op topkwaliteit én topservice. Wij zijn een groot, innovatief, kwalitatief en professioneel autobedrijf met de beleving van een dorpsgarage.

Voor scherpe acties van Wassink Autogroep neem gerust een kijkje op www.wassinkautogroep.nl/acties

Mocht u interesse hebben in een elektrisch aangedreven Kia, surf dan naar www.wassinkautogroep.nl/merken/kia/kia-soul-ev

Ga naar boven