Energieweg 102
6541 CZ Nijmegen
Tel.: 024-3788544
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.ANACkarting.nl
 ANAC - Indoor Karting & Paintball

ANAC Indoor Karting & Paintball

Sinds midden jaren zestig is “de ANAC” een begrip in Nijmegen en omgeving. Begonnen als klein tankstation met autowerkplaats en in de tachtiger jaren uitgebreid met autowasstraat en wasboxen. Auto’s wassen is inmiddels de core-business van ANAC. In 1996 is ANAC Indoor Karting & Paintball opgezet. Compleet indoor entertainment, daar draait ’t om! Snelheid op de kartbaan, spanning in de paintball, de adrenaline pompt door je lichaam. Gezellig nagenieten met uw gezelschap tijdens één van onze buffetten, of gezellig aan de bar zitten met een drankje. Bij ons kunt u altijd terecht voor een spannende en vooral gezellige dag en/of avond.

ANAC Groep

De ANAC Groep bestaat inmiddels uit 10 wasstraten in Nederland, 2 tankstations, een (indoor) karting en paintball centrum in Nijmegen en een self storage in Arnhem. Hoewel de activiteiten niet in elkaars verlengde liggen is een grote overeenkomst: klantgerichte kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Kortingsafspraak:

  • U rijdt bij ANAC Indoor Karting & Paintball één heat van 12 minuten van €14,00 voor €10,00 per persoon op vermelding van u NXP ledenpas
  • Daarbij krijgt u een balaclava, helmmuts voor onder de helm, gratis! T.w.v. €1,50
  • Reserveren is gewenst!
  • Wilt u met uw bedrijf een uitje regelen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we stellen een leuk arrangement samen voor een mooie prijs.

Ga naar boven